Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Attachments

  1. #1
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    UT 6000'
    Posts
    1,459

    Default Attachments

    I can't seem to get the attachment button to work to post up pictures. I know how to get the full sized pictures up but at times I don't want to take a big spot fill a photo. Any help? I've tried in firefox and chrome with no luck, it pulls up the window for attachments then wont load.
    DFTR Josh
    Supra/Moomba
    www.marine-products.com (Discount Code: DFTR-1)

  2. #2
    Join Date
    May 2014
    Location
    Palm Desert, CA
    Posts
    1,530

    Default

    Tapatalk bro.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    2015 Mondo

    Upgraded 900lb Rears, 250lb under Port Seat & 750lb IBS

    2079 Prop

    Auto Flow 2.0

    Kicker Stereo: 2 800.5 amps, 2 400.2 amps, 4 KM8 towers , 4 KM10 subs & 8 KM6 cabin speakers

  3. #3
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    UT 6000'
    Posts
    1,459

    Default

    Tapatalk bro.
    Another app... I'll live without attachments
    DFTR Josh
    Supra/Moomba
    www.marine-products.com (Discount Code: DFTR-1)

  4. #4
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    UT 6000'
    Posts
    1,459

    Default

    So Mods, the site will only allow attachments from Taptalk from now on?
    DFTR Josh
    Supra/Moomba
    www.marine-products.com (Discount Code: DFTR-1)

  5. #5
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    14,066

    Default

    My Mom said I'm not allowed to get wet!
    2008 LSV (sold)
    2000 Outback LS (sold)
    LLTR!!!!!!!!



  6. #6
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    UT 6000'
    Posts
    1,459

    Default

    Willis was a good man
    DFTR Josh
    Supra/Moomba
    www.marine-products.com (Discount Code: DFTR-1)

  7. #7
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    14,066

    Default

    I never use the attachment button so I didn't know what he was talking bout. I use the "insert image" or "insert video" ones instead.

    However, I did try it today from the quick reply page and the longer page and could not get either of them to work. You guys might want to try using the buttons mentioned above.
    My Mom said I'm not allowed to get wet!
    2008 LSV (sold)
    2000 Outback LS (sold)
    LLTR!!!!!!!!



  8. #8
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    UT 6000'
    Posts
    1,459

    Default

    Problem solved... Thank you!
    DFTR Josh
    Supra/Moomba
    www.marine-products.com (Discount Code: DFTR-1)

  9. #9
    Join Date
    May 2007
    Location
    Richmond, VA
    Posts
    2,083

    Default

    Quote Originally Posted by kaneboats View Post
    I never use the attachment button so I didn't know what he was talking bout. I use the "insert image" or "insert video" ones instead.

    However, I did try it today from the quick reply page and the longer page and could not get either of them to work. You guys might want to try using the buttons mentioned above.
    kaneboats - Where are the "insert image" and "insert video" buttons located? Have searched high and low, with no success. The "Manage Attachments" button, which I have been using on the Forum since 2007, no longer works. Thanks. - Deerfield
    2007 Outback - SOLD June 2016
    2012 RAM Crew Cab
    2015 Subaru Forester
    Stuart

    "When you first start out with something new, you're always a little uptight." - Don Rickles

  10. #10
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    14,066

    Default

    When you hit "reply", the icons right above the text box go about half way across the screen. The one third from the left is "Insert image" and second from the left is "Insert Video".
    My Mom said I'm not allowed to get wet!
    2008 LSV (sold)
    2000 Outback LS (sold)
    LLTR!!!!!!!!



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •