Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Feb 2021
    Location
    Lexington, KY
    Posts
    62

    Default Autowake showing bags full when actually empty

    So I finally got my boat in the water over the 4th of July. I put it in and it fired without issue, except for one.

    The 11" screen shows my bow ballast bag as full. It is completely empty. I can try to fill it but Autowake keeps shutting it off.

    Anyone else come across a similar problem? Possible solutions?
    2022 Moomba Mondo

  2. #2
    Join Date
    Jan 2021
    Location
    Columbus, Ohio
    Posts
    1,318

    Default

    Quote Originally Posted by SSurfer321 View Post
    So I finally got my boat in the water over the 4th of July. I put it in and it fired without issue, except for one.

    The 11" screen shows my bow ballast bag as full. It is completely empty. I can try to fill it but Autowake keeps shutting it off.

    Anyone else come across a similar problem? Possible solutions?
    If you go into system settings you should be able to reset ballast level to empty or full.
    2015 Moomba Mojo Surf Edition
    4,000lbs
    Manual Flow

  3. #3
    Join Date
    Feb 2021
    Location
    Lexington, KY
    Posts
    62

    Default

    Thanks. I'll give that a shot this weekend.
    2022 Moomba Mondo

  4. #4
    Join Date
    Feb 2021
    Location
    Lexington, KY
    Posts
    62

    Default

    Quote Originally Posted by Holdmybeer View Post
    If you go into system settings you should be able to reset ballast level to empty or full.
    Thanks for the tip. That fixed it.
    2022 Moomba Mondo

  5. #5
    Join Date
    Jan 2021
    Location
    Columbus, Ohio
    Posts
    1,318

    Default

    Good to hear it was a simple fix.
    2015 Moomba Mojo Surf Edition
    4,000lbs
    Manual Flow

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •