Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 35 of 35
  1. #31

    Default

    Unfortunately Iím not gonna be at the boat for a couple of days and I did forget to take pictures. However my auxiliary pump is installed on the feed side of the heater coil. This means that it pushes water into the coil. Unlike water pump which needs to be on the return side from heat exchanger.

    As for the Wiring, there is a plug on the V drive side of the block with the label heater only.
    I had to take that apart and use the male female connectors and pins one and two. If you test it with the meter you will see that even with the ignition on and the engine not running thereís no voltage but as soon as engine is running there is 14 V DC on pins one and two.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #32
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    272

    Default

    Makes sense. Thanks!! I would definitely like to see your hose connections to the pump whenever you get a chance. Iím thinking about picking one up too.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #33
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    272

    Default

    Any updates on pics brother?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #34

    Default

    Iím sorry that it has taken me this long to get to it but I finally remember to make a video showing hose connection and routing. So here itís is.

    https://youtu.be/N2iHvhYtApI


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #35
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    272

    Default

    This is awesome thanks so much!!!


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •