Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: Raptor impeller

  1. #21
    Join Date
    May 2018
    Posts
    2,343

    Default

    Sounds like a restriction somewhere, maybe a partially open thermostat?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    2021 Supra SA 400
    2018 Supra SA 400 (SOLD)
    Michigan

  2. #22
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Ft Gibson Lake OK
    Posts
    158

    Default

    Quote Originally Posted by larry_arizona View Post
    Sounds like a restriction somewhere, maybe a partially open thermostat?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Thatís what Iím thinking it is as well.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #23
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Ft Gibson Lake OK
    Posts
    158

    Default

    Dropped it off this morning guess weíll see what they find out.





    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #24
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Ft Gibson Lake OK
    Posts
    158

    Default

    Well as of Friday they were still working on trying to figure out the problem. Sounded like they could only do what Indmar wanted them to do so slowing it down a bit. Hopefully they get it figured out this week.

  5. #25
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Springfield Missouri
    Posts
    3,189

    Default

    Quote Originally Posted by schwan View Post
    I guess I never pay attention to which direction it rotates when I change it, I always assumed the engine would back up or reverse rotation a little bit when it stops anyway so the fins would flop backwards... Maybe I'll pay attention a little more next time and see

    Sent from my SM-G988U using Tapatalk
    That is why I bump the engine when winterizing as I leave the impeller in.
    1998 Mobius
    310 HP PCM
    SOLD

  6. #26
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Knoxville TN
    Posts
    1,760

    Default

    Quote Originally Posted by RUGER761 View Post
    Well as of Friday they were still working on trying to figure out the problem. Sounded like they could only do what Indmar wanted them to do so slowing it down a bit. Hopefully they get it figured out this week.
    I had the same thing on my SL for warranty type issue like this. Had to follow the direction of the Indmar techs. Eventually they found the problem.
    2018 Supra SL400

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •