Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Location
    Salt Lake City, Utah
    Posts
    1,095

    Default Is there a fuse for the bilge pump on a 08 XLV?

    Trying to help a friend with a bilge pump that isn't working. The light doesn't come on when the he turns the switch on, no sound coming form the pump itself, and it won't turn on when you manually turn the knob to lift the float. So it's either a burnt up pump or a fuse somewhere. We can not find a fuse anywhere. My LSV has a reset button under the switch but his does not. Nothing behind the switch except tons of wiring. Are we missing something here? Where would a fuse be for the bilge? We removed the pump and will probably buy a new one hoping it is a burnt out pump, but would love to know if there is a fuse?
    Scott
    2007 Mobius LSV with a lot of great upgrades and mods

  2. #2
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Knoxville TN
    Posts
    1,465

    Default

    Does the boat have breakers under the dash?
    2018 Supra SL400

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Location
    Salt Lake City, Utah
    Posts
    1,095

    Default

    I did not see one but i guess he got a mobile marine repair guy to come get it done. thanks anyways.
    Scott
    2007 Mobius LSV with a lot of great upgrades and mods

  4. #4
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Knoxville TN
    Posts
    1,465

    Default

    Replace the pump?
    2018 Supra SL400

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •