Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
  1. #11
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Commerce Lake, MI
    Posts
    1,324

    Default

    Yeah it is persistent. We need SC to address this


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    2017 Moomba Craz

  2. #12
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Hayden Id
    Posts
    302

    Default

    Quote Originally Posted by Stazi View Post
    Yeah it is persistent. We need SC to address this


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    I had those exact codes from brand new as well , they would come on but would go away after 10 to 20 minutes, happened several times before the 20 hour service , they mentioned they did a service bulletin or something of that nature, replace a sensor , I don't remember off hand, when I brought it in for 20 hour, after that have only seen the codes 2 times and at 70 hours so far , they always go away on their own though. The codes also we're not present or stored when it went in for 20hr

    Sent from my XT1254 using Tapatalk
    2017 Craz surf auto wake
    1140 # rears wet sounds

  3. #13

    Default

    Quote Originally Posted by moombahighrider View Post
    In my opinion, this is besides the fact anyway. See post #5. Have you had these sensors changed out by your dealer?
    Nothing regarding a service bulletin has been mentioned to me. I shot they an email late last week, we'll see if they have some new info on it.


    Quote Originally Posted by stevemarich View Post
    I had those exact codes from brand new as well , they would come on but would go away after 10 to 20 minutes, happened several times before the 20 hour service , they mentioned they did a service bulletin or something of that nature, replace a sensor , I don't remember off hand, when I brought it in for 20 hour, after that have only seen the codes 2 times and at 70 hours so far , they always go away on their own though. The codes also we're not present or stored when it went in for 20hr

    Sent from my XT1254 using Tapatalk
    Good to know. Hopefully I'll hear back something on this.
    2017 Mojo Surf Edition
    2017 F-150 XLT Tow Vehicle

    -----------Other Toys-----------
    2007 Honda AquaTrax F-12X
    1994 Toyota Supra Turbo

  4. #14
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Hayden Id
    Posts
    302

    Default

    S.b# 2017-2mod part# 597093 qty. 2 description sensor skin temp resolution: replaced 2 sensors per bulletin
    That is what the repair order says, not sure if will help or not
    2017 Craz surf auto wake
    1140 # rears wet sounds

  5. #15
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Bettendorf, IA
    Posts
    1

    Default

    I bought a new to me 2017 Mojo. They put new cats, and exhuast manifolds on along with new sensors this spring and now I have the same codes but with EGO03 and EGO04 as well. What did they do to fix this? What software version are you running?

  6. #16
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    17

    Default

    I had those codes show Lazy on my 18 craz. Has it in for my 10 hour service and they had to replace an O2 sensor as those engine compartment peices that separate the motor and ballast bag were not placed correctly and they were pushing against the motor and that sensor. They supposedly put them in correct but I just took it out on the water and busted all the plastic holders at the bottom so those separators are pretty much useless right now. Factory bags. Anybody else had these breakush in?
    2018 Moomba Craz
    Autowake & Autoflow 2.0

  7. #17
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Commerce Lake, MI
    Posts
    1,324

    Default

    Quote Originally Posted by Devo30 View Post
    I had those codes show Lazy on my 18 craz. Has it in for my 10 hour service and they had to replace an O2 sensor as those engine compartment peices that separate the motor and ballast bag were not placed correctly and they were pushing against the motor and that sensor. They supposedly put them in correct but I just took it out on the water and busted all the plastic holders at the bottom so those separators are pretty much useless right now. Factory bags. Anybody else had these breakush in?
    Replace them with aluminum channel instead of the plastic.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    2017 Moomba Craz

  8. #18
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    17

    Default

    [QUOTE=Stazi;326550]Replace them with aluminum channel instead of the plastic.


    Sent fromtbat makes way more sense.
    Thank
    2018 Moomba Craz
    Autowake & Autoflow 2.0

  9. #19
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Boise
    Posts
    12

    Default

    Just replaced mine this morning. Used 1/2 inch aluminum c channel from home depot...20180609_090550.jpg

    Sent from my SM-G965U1 using Tapatalk
    2017 Moomba Mojo

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •