Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Clermont, FL
    Posts
    217

    Default Editing Posts....

    Tried editing a post to correct a typo within the allowed time frame, but after making the desired changes I see that there is nothing to hit to submit the changes made - only an option to "reply".

    How does one edit?

    Thx

    e
    2003 Outback Sold (went to Oklahoma)

    2009 Outback V Sold (stayed in Florida)

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    North End Lake Lanier GA
    Posts
    8,023

    Default

    You can edit up to 15m after your post

    At the bottom by Reply is an edit button

    Once it's gone you cannot edit


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Malo <--- Means--Evil or Mean One. This explains a lot.
    2013 Mojo 2.5 Skylon Tower. Bestia < Beast >

    https://vimeo.com/59208513?from=outro-local

  3. #3
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Clermont, FL
    Posts
    217

    Default

    Hey Mike!

    Yep, there is an "edit" button, but once you edit, there is no button to submit the edit....within the 15 minute time. Used to be one.
    2003 Outback Sold (went to Oklahoma)

    2009 Outback V Sold (stayed in Florida)

  4. #4
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Clermont, FL
    Posts
    217

    Default

    Mike - I see you are a moderator now - congrats!! I knew one day it would be your turn.
    2003 Outback Sold (went to Oklahoma)

    2009 Outback V Sold (stayed in Florida)

  5. #5
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    13,711

    Default

    Should be a "Save" button there.
    My Mom said I'm not allowed to get wet!
    2008 LSV
    2000 Outback LS (sold)
    Exile Tunes
    P5 Danielo Diamond 58"
    PWI
    LLTR!!!!!!!!



  6. #6
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Clermont, FL
    Posts
    217

    Default

    "Should be a "Save" button there."

    You would think there would be, but nope.

    Same on the Supra forum.



    EDIT: Well, something changed... now there is a "save" button visible. Wasn't there earlier. Thanks to whoever fixed it!
    Last edited by Ed_Geary; 05-10-2017 at 03:21 PM.
    2003 Outback Sold (went to Oklahoma)

    2009 Outback V Sold (stayed in Florida)

  7. #7
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    13,711

    Default

    You're welcome! (It was there all the time.)
    My Mom said I'm not allowed to get wet!
    2008 LSV
    2000 Outback LS (sold)
    Exile Tunes
    P5 Danielo Diamond 58"
    PWI
    LLTR!!!!!!!!



  8. #8
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Clermont, FL
    Posts
    217

    Default

    I ran into this same problem again today. Here is a screen shot of a post in "edit mode". As you can see, there is no "save button"

    no save button.jpg
    2003 Outback Sold (went to Oklahoma)

    2009 Outback V Sold (stayed in Florida)

  9. #9
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Clermont, FL
    Posts
    217

    Default

    well, I guess it is a cookie thing - it works now.
    2003 Outback Sold (went to Oklahoma)

    2009 Outback V Sold (stayed in Florida)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •