Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Tims Ford Lake TN
    Posts
    111

    Default Need troubleshoot help- no output from Exile Javelin

    Hey all. I have a 30.2 powering exile towers and the Javelin running the in boats and sub. All of a sudden, no output from the Javelin to sub or in boats. No fuse blown (that I know of -- I don't see any fuses externally on the amp). Amp powers on, indicator light is blue (not red for fault) -- so not a power or remote turn on issue. No config switches have been changed and I know it's not the zld2 because I switched the tower rca's to the cabin output and they played fine.

    Any suggestions?


    Sent from my iPad using Tapatalk
    2016 Mojo; Raptor

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Traverse City, MI
    Posts
    2,678

    Default

    And when you take the RCAs from the 30.2 and switch to the Javelin you get nothing still?
    2013 Outback V

  3. #3
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Tims Ford Lake TN
    Posts
    111

    Default

    Unfortunately, not enough extra slack in my rca runs to switch them at the amp rack. I have some couples and extra rca cables at home but I won't have them back here at the lake/boat for a couple weeks.
    2016 Mojo; Raptor

  4. #4
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Tims Ford Lake TN
    Posts
    111

    Default

    Quote Originally Posted by ian ashton View Post
    And when you take the RCAs from the 30.2 and switch to the Javelin you get nothing still?
    "Couplers" / unions
    2016 Mojo; Raptor

  5. #5
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Traverse City, MI
    Posts
    2,678

    Default

    Quote Originally Posted by BigOrange View Post
    Unfortunately, not enough extra slack in my rca runs to switch them at the amp rack. I have some couples and extra rca cables at home but I won't have them back here at the lake/boat for a couple weeks.
    Or switch em at the head unit
    2013 Outback V

  6. #6
    Join Date
    May 2009
    Location
    North End Lake Lanier GA
    Posts
    8,021

    Default

    On the ZLDII it has an AUX button on it.

    Make sure that's not on because it will cause your problem

    Just ran into it again the other day lol
    Malo <--- Means--Evil or Mean One. This explains a lot.
    2013 Mojo 2.5 Skylon Tower. Bestia < Beast >

    https://vimeo.com/59208513?from=outro-local

  7. #7
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Tims Ford Lake TN
    Posts
    111

    Default

    Aux switch would prevent any sound would it not? Towers play fine through the 30.2. Just no output through javelin. Already switched rca's at the zld2 -- cabin output plays fine through the 30.2 and towers. Also, not likely a broken rca because both the sub and in boats have nothing and are on separate runs.
    2016 Mojo; Raptor

  8. #8
    Join Date
    May 2009
    Location
    North End Lake Lanier GA
    Posts
    8,021

    Default

    Sorry I misunderstood I thought you had no output.

    I would call Donavan at Exile in the AM

    Could be an internal issue on the amp
    Malo <--- Means--Evil or Mean One. This explains a lot.
    2013 Mojo 2.5 Skylon Tower. Bestia < Beast >

    https://vimeo.com/59208513?from=outro-local

  9. #9
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Tims Ford Lake TN
    Posts
    111

    Default

    Bump for update.

    It was a bad amp (Javelin)....which Exile promptly replaced no questions. As with many others, shout out to them for good customer service.
    2016 Mojo; Raptor

  10. #10
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    13,688

    Default

    Quote Originally Posted by BigOrange View Post
    Bump for update.

    It was a bad amp (Javelin)....which Exile promptly replaced no questions. As with many others, shout out to them for good customer service.
    I'm always shocked by just how well they treat me and how good the customer service is. Also really love the products. Glad your experience was good as well.
    My Mom said I'm not allowed to get wet!
    2008 LSV
    2000 Outback LS (sold)
    Exile Tunes
    P5 Danielo Diamond 58"
    PWI
    LLTR!!!!!!!!



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •