View Full Version : Gravity III Ballast '08 LSV Fuse Panel??????

07-31-2009, 12:03 PM
My ballast system isn't working. 2 switches are lighting up one isn't. Won't fill or drain. I've read all the posts and it seems like its a blown fuse...but for the life of me I cannot find the 7.5 amp set of fuses. I've tried to rest the breaker and nothing. Does the 08 LSV have fuses for the ballasts and if they do does anybody know where they are???? I'm slowly losing it since it is the nicest weeks of the summer.

07-31-2009, 12:42 PM
Mine are under the steering wheel. I had the same problem last year.

07-31-2009, 07:06 PM
lay on your back, under the steering wheel, look up under the dash. you should see a fuse block that has 6 fuses all label'd for what that fuse does. 3 for the empty pumps and 3 for the fill sprinklers.

I have a 08 lsv also and thats where mine are located.

08-27-2009, 04:05 PM
I just bought a '08 LSV and one of the ballast switches lights doesn't work. The pump works when I flip the switch, but for whatever reason the light doesn't come on. Maybe a loose wire? Or a burnt out bulb? I'll bet they don't make replacement bulbs though...
Any thoughts on this?? I'd appreciate it!!

08-28-2009, 07:02 AM
I Just had the same problem. I ordered one from water sports of central florida. Orlandoboats.com. The switch was 10.00 bucks and hey shipped it out to me. Had it in 2 days. Great service.

08-28-2009, 12:13 PM
Thanks 98, I appreciate it. I saw in another post where you had mentioned that's where you got the swith. I thought I might go into the local dealer and see if they've got one, but 10 bucks is pretty cheap! Thanks!!